неділю, 2 жовтня 2011 р.

проект "Чисте місто-живи чисто"

Координаторів проекту "Чисте місто-живи чисто" було запрошено в якості почесних гостей до проведення спільної конференції з управлінням у справах сім'ї, дітей та молоді облдержадміністрації. В конференції приймали участь лідери молодіжних громадських організацій та органів студентського самоврядування Сумщини та України, що долучилися до вирішення нагальних питань розвитку регіону.

 



Учасники конференції обговорили підсумки проведеної роботи молодіжної громадської ради при облдержадміністрації та студентської ради при голові облдержадміністрації і плани на найближчу перспективу.

Координаторами проекту "Чисте місто-живи чисто" було презентовано молодіжні проекти "Чисте місто" та "Де урна?".


Координатори проекту "Чисте місто-Живи чисто" разом з молодіжними та дитячими громадськими організаціями взяли активну участь у 
конкурсі проектів програм при Сумській міській раді. Він тривав з 18 липня по 16 серпня з метою підтримки соціальних програм молодіжних та дитячих громадських організацій, спрямованих на реалізацію заходів, стосовно дітей, молоді, жінок та сім’ї. Зміст проектів, які брали участь у конкурсі, відповідає стратегії здійснення молодіжної політики в місті Суми, зокрема напрямкам, закріпленим у міській програмі "Молодь міста Суми" на 2010-2012 роки", а саме:

    формування національної свідомості та патріотичне виховання молоді;
    формування правової культури та профілактика протиправної поведінки молоді;
    підтримка студентського самоврядування;
    формування здорового способу життя серед молоді та підлітків;
    підтримка творчої та обдарованої молоді;
    розвиток змістовного дозвілля молоді;
    сприяння забезпеченню зайнятості молоді, розвиток трудової активності;
    розвиток волонтерського руху, міжнародних молодіжних контактів та студентських обмінів;
    поліпшення становища молодої сім’ї (надання психологічних консультацій, проведення тренінгів, волонтерська допомога тощо).









16 вересня конкурсна комісія підбила підсумки конкурсу проектів програм. Переможцями конкурсу визнані 10 проектів, авторами одного з них є координатори проекту "Чисте місто-Живи чисто". Проект має назву "Чисте місто", спрямований на проведення заходів щодо прибирання рідного міста мешканцями, що дасть можливість створити екологічну мережу міста в системі екологічної мережі області. Всі проекти програм мають бути реалізовані до кінця 2011 року.

Немає коментарів:

Дописати коментар