неділю, 30 жовтня 2011 р.

29 жовтня у м.Суми відбувся флешмоб.




У ньому взяли участь студенти УАБС НБУ, СумДУ, СНАУ, а також представники інших організацій, що підтримали проект «Чисте місто-живи чисто» та волонтери міста Суми.

Всі учасники були розділені на колони, які мали свій маршрут. Загалом рух активістів можно було спостерігати у таких напрямках: вул.Харківська, Прокоф’єва, Петропавлівська, Якіра, проспект Шевченка.



Всі учасники мали з собою гумові рукавички,що являли собою символ чистоти, флаєра, які роздавали перехожим з метою залучення їх до цієї акції та суботника, що відбудеться 12 листопада, прапори та плакати


Флешмоб пройшов під таким закликом: «Любиш місто-живи чисто!»


Місцем зустрічі всіх учасників стала головна площа міста,на якій відбувся заключний етап акції. Учасники утворили коло,в центрі якого стояли люди переодягнені в костюми сміття та прибиральники,що знімали та сортували його в пакети для сміття



 
 Після чого було розгорнуто плакат нашого головного спонсора – Waste Management Systems. Слід зазначити, що спеціально на цей флешмоб до міста Суми приїхав Микита Громико. Студенти мали змогу з ним поспілкуватися, а також запросити його на проведення майстер-класів до свого навчального закладу.


 
Ця акція дала змогу ще раз закликати всіх до чистоти, показати нашу небайдужість до нашого рідного міста-нашого дому!!!Лише спільними зусиллями ми зможемо досягти мети!!!


Немає коментарів:

Дописати коментар